Festlokale nært Harstad

 Bestill festlokale på Ibestad med fantastisk natur

 

%

Feststemning

Antall plasser

Overnattingsplasser

Festlokale nært Harstad og omegn

Hva med å ta turen til Ibestad nærmere bestemt Stall Meyer på Rolla i Ibestad kommune, i stedet for å leie festlokale i Harstad.

Stall Meyer ønsker velkommen til vår nybygde Lavvo som et flott samlingssted for festlige lag, private selskaper eller bedrift-events. Området rundt lavvoen er et fantastisk utgangspunkt for ulike aktiviteter.

Samle venner til festlig lag

I lavvoen kan du invitere venner og kjente til et festlig lag. I en koselig atmosfære med varme i ovnen er dette perfekt for en annerledes kveld med venner. Dere trenger ikke bekymre dere for at det skal bli kaldt. Med god oppvarming holdes temperaturen godt over 20 varmegrader, selv på de kaldeste dagene.’

 

Teambuilding

Ønsker du og ditt firma å få bedre samhold i kollegiet vil lavvoen være ett perfekt lokalefor dette .  Stall Meyer kan tilby ulike aktiviteter som utfordrer og engasjerer kollegiet med for eksempel:

Natt-test, ridning, melkespannholding og øksekast.  

Som avslutning på dagen vil lavvoen være perfekt for å roe ned med god mat og musikk og tid for selskapsleker.

 

Bursdagsfeiring

Lavvoen er perfekt  for bursdagsfeiring både til barn og voksne. Stall Meyer har arrangert barnebursdag ved flere anledninger, hvor vi har aktiviteter rundt stallområdet som passer perfekt for barn og som gir foresatte et pust i bakken. Vi har kjøring og ridning med hest og kan arrangere konkurranser for barna dersom det er ønskelig.

For voksne vil lavvoen være perfekt for å feire en annerledes og hyggelig bursdag med aktiviteter og konkurranser

 

Utdrikkingslag

Hva med å arrangere utdrikningslag for en kommende brud eller brudgom i lavvoen. Stall Meyer kan tilby mange utfordringer som kan være passende for en slik anledning. Vi kan være behjelpelig med flere aktiviteter i løpet av dagen med konkurranser som natt-test, melkespannholding, øksekast og lignende aktiviteter. I Lavvoen vil dere få en perfekt avslutning på dagen.

Ta kontakt for tilbud.

 

Fint å vite

  • I lavvoen er det kjøkken med mulighet for enkel matlaging. Kjøkkenet er utstyrt med alt som trenges for å innta et godt måltid.  
  • Lavvoen rommer opp til 25 personer. Lavvoen ligger i umiddelbar nærhet av Stallhuset som har plass til overnatting for opp til 6 personer. I tillegg har vi et anneks hvor det er overnattingsplass til  4 personer. Det er også mulighet for camping på området.
  • Stall Meyer kan være behjelpelig med transport fra Engens hurtigbåtkai eller Sørrollnes ferjekai.
  • Ikke nøl med å ta kontakt. Vi håper du vil benytte deg av vårt festlokale for en litt annerledes opplevelse.
  • Lavvoen har sitteplass for inntil 25 personer.
  • Den er et fantastisk utgangspunkt for fjellturer hele året.

Om Stall Meyer

Ligger på øya Rolla i fantastiske Ibestad kommune. Vi har forbindelse via tunnel og bro til fastlandet, og fergeforbindelse til nærmeste by Harstad.

På Stall Meyer kan man oppleve både nærhet til havet, majestetiske fjell og idylliske fiskevann. Vi har også festlokale til leie, med muligheter for overnatting.

Er du heldig med været vil du se midnattssol fra mai-august og nordlys fra september – april.

Ønsker du å slippe å stå i kø på de tradisjonelle turistmålene, men allikevel oppleve nordnorsk natur og gjestfrihet, er dette stedet for deg.

Book lokale i dag